Νέο Site tου Φ.Σ. Λέσβου - Ενημέρωση των Πολιτών για τα Εφημερεύοντα Φαρμακεία του Νομού Λέσβου

14 Αυγούστου 2019

Ο ΦΣ Λέσβου αναβαθμίζοντας την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, έθεσε σε λειτουργία την Τετάρτη 7 Αυγούστου την νέα πινακίδα εφημεριών, που αντικατέστησε την παλαιά, που λειτουργούσε για 15 χρόνια στην Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών. Η νέα οθόνη δείχνει online τα εφημερεύοντα φαρμακεία.
Η ενημέρωση για τα εφημερεύοντα φαρμακεία των πόλεων Μυτιλήνης, Πλωμαρίου και Μύρινας εξακολουθεί και γίνεται και από τις οθόνες που είναι εγκατεστημένες στις προθήκες των φαρμακείων, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 2251042222 για την περιοχή της Μυτιλήνης και της Καλλονής του νομού Λέσβου.
Επίσης την Δευτέρα 12 Αυγούστου, ξεκίνησε η λειτουργία της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του συλλόγου στην διεύθυνση www.fsl.gr.
Ένα site εύχρηστο και λειτουργικό με στόχο τόσο την εύκολη πρόσβαση του πολίτη σε θέματα ενδιαφέροντος του, όπως οι Εφημερίες για όλο το νομό της Λέσβου (Λήμνος – Λέσβος), για τις περιοχές που υπάρχουν εφημερεύοντα φαρμακεία (Μυτιλήνης, Καλλονής, Γέρας, Πλωμάρι, Αγ. Παρασκευή, Μόλυβο, Μύρινα και Μούδρο), καθώς επίσης και ενημερωτικά άρθρα για την υγεία.
Είναι όμως και πλήρως ενημερωμένο και εύκολα προσιτό στον φαρμακοποιό για όλα τα επίκαιρα θέματα που τον απασχολούν (τα νέα του συλλόγου, ενημερώσεις του ΠΦΣ, του ΕΟΠΥΥ, σχετική νομοθεσία και εγκυκλίους).
Το νέο site δίνει τέλος την δυνατότητα στα μέλη του συλλόγου μας, μέσω προσωπικού κωδικού να έχουν πρόσβαση σε προσωποποιημένη πληροφόρηση, που αφορά την ενημέρωση του σχετικά με θέματα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΡΘΡΑ

ΑΡΧΕΙΑ