Ευχές του Προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

16 Απριλίου 2020

      Αγαπητοί  μου Συνάδελφοι,

 

      Νιώθω έντονα την ανάγκη, αυτές τις  Άγιες Μέρες, να   επικοινωνήσω και να μοιραστώ  μαζί σας τα συναισθήματά μου για τη  δύσκολη  και πρωτόγνωρη χρονική στιγμή  που περνάει η  ανθρωπότητα,  και κυρίως  τα άτομα  των ευπαθών ομάδων, της τρίτης ηλικίας , οι  γονείς μας , οι παππούδες και  οι γιαγιάδες μας .

      Να σας ευχαριστήσω επίσης , μέσα από την καρδιά μου, για τον αγώνα που  όλοι σας  δίνετε  στην πρώτη γραμμή καθώς ακόμη μία φορά, αποδεικνύετε  πόσο καθοριστικά στηρίζουμε τους ασθενείς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας  από τα  φαρμακεία  μας.

      Στέκομαι με τιμή  στην προσφορά σας που γίνεται με μόνα κριτήριατην υπευθυνότητα, την αγάπη  και  το χρέος  μας απέναντι στη Φαρμακευτική  επιστήμη  που υπηρετούμε.

      Είμαι σίγουρος ότι  αυτή η συνειδητή  επαγγελματική ανταπόκριση και κοινωνική προσφορά σας , αναγνωρίζεται από την κοινωνία. Η πρωτοφανής αυτή υγειονομική κρίση ανέδειξε τον ουσιαστικό ρόλο των φαρμακοποιών και θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την επομένη μέρα του Φαρμακείου, την ανάδειξη του νέου ρόλου  μας καθώς και την σύγχρονη προοπτική του, στην Δημόσια Υγεία.

Σε αυτή την κατεύθυνση εργάζεται το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας, αφουγκραζόμενο τις καθημερινές ανάγκες και τα προβλήματα σας, ταυτόχρονα όμως με την αδιάκοπη διεκδίκηση των θεσμικών μας θεμάτων.

Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους πιο δυνατούς και  ενωμένους .

      Εύχομαι σε όλους σας  και τις οικογένειές σας, σαυτό το ιδιαίτερο Πάσχα, Υγεία, Δύναμη και Αισιοδοξία !!!

      Η Ανάσταση του Κυρίου να είναι το ξεκίνημα  μιας νέας δημιουργικής εποχής για όλους μας !!!

 

    Με εκτίμηση,

 

Απόστολος Βαλτάς

Πρόεδρος Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΡΘΡΑ

ΑΡΧΕΙΑ